Preskočiť na obsah

Red Velvet cup cakes

Red Velvet cup cakes
40 minút
Energia: 246 kcal./porcia
12

Red Velvet cup cakes sú dokonalé pokušenie nielen pre zamilovaných

Suroviny na Red Velvet cup cakes (vystačí na asi 12 porcií):

Na cesto:

  • 1 balenie Red Velvet torty Dr. Oetker
  • 125 g zmäknutého masla
  • 2 vajcia

Na náplň:

  • 125 ml smotany na šľahanie (33 %)
  • 200 g kyslej smotany
  • Zmes na krém Red Velvet Dr. Oetker (súčasť balenia)
  • Farbu gélovú potravinársku ružovú

Na ozdobenie:

100 g malín

Ešte potrebujeme:

  • Formu na muffiny
  • 12 papierových košíčkov na muffiny
  • Elektrický ručný šľahač
  • cukrárske vrecko so zrezanou špičkou
Red Velvet cup cakes

Postup:

Na prípravu cesta v mise vyšľaháme zmes na cesto s maslom a vajcami elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dohladka. Cesto pomocou lyžice rozdelíme do košíčkov vo forme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

  • Elektrická rúra: 180 °C
  • Teplovzdušná rúra: 160 °C
  • Doba pečenia: asi 20 minút
  • Čas prípravy: 20 minút

Muffiny necháme vychladnúť.

Mohlo by vás zaujímať

Červené cupcakes

Zamatovo nadýchané červené cupcakes – Red Velvet Suroviny na červené cupcakes ( vystačí na asi 12 porcií): Na cesto: Na náplň: Ešte potrebujeme: Postup: Muffiny  Čítaj ďaľej

Na prípravu náplne vyšľaháme zmes na náplň so smotanou a kyslou smotanou podľa návodu na obale. Nakoniec zamiešame farbu. Naplníme do cukrárskeho vrecka a povrch muffinov ozdobíme malinami a srdiečkami. Cup cakes sú hotové, môžeme ich podávať.

Mohlo by vás zaujímať

Makový koláč s malinami

Makový koláč s malinami

Mak má v tradičnej slovenskej kuchyni vo všeobecnosti nezastupiteľné miesto a je rozšírený predovšetkým v slovanských krajinách. Zrnká maku vyjadrujú bohatstvo a hojnosť, preto aj na sviatočnom stole nezvykne  Čítaj ďaľej